marți, 6 iulie 2010

Curcubeu Alb-Negru


 “Yeahhh! I feel good! Tha-na-na-na-na!” Poc! Din nou se lovește de tăblia patului, pentru că a uitat să-și oprească alarma și a tresărit, cu gândul că e luni. Într-un final realizează că e sâmbătă, își ia păturica în brațe și se lasă întoarce în corabia viselor. Pe la ora 09:45, se trezește, își face igiena orală și se întoarce în camera unde o ispitea aroma cafelei din cana ei preferată. Ia o gură, își face patul, după care se trântește în el și dă drumul la TV. Pe MTV, cânta melodia ei preferată:  Maroon 5 – She will be loved. Perfect mod de a începe o zi minunată!

Vă întrebați cine e ea? Ei bine, nu vă pot spune numele ei, dar o putem porecli domnișoara alb-negru. Vă întrebaţi de ce? Păi să vă povestesc...

Întâmplarea a făcut ca într-o vară, mai exact din anul majoratelor, ea şi gaşca ei să meargă la mare. Majori, doreau să guste puţin din aroma libertăţii. După ce s-au strofocat – pentru că de acum trebuiau să se descurce –  să găsească o ofertă rezonabilă de cazare, munca le-a fost răsplătită. Au găsit o vilă în Costineşti. Locul perfect pentru ei. Bine, dar acum vă întrebaţi ce treabă are acestă vacanţă cu schimbarea viziunii despre dragoste a domnişoarei Alb-Negru.

Ei bine, după ce s-au cazat, deşi obosiţi au hotărât să cerceteze zona. Au descoperit că lângă vila lor, era cazată o gaşcă de brăileni. O mare coincideţă a făcut ca unele persoane să le fie cunoscute găştii ei. Astfel s-au făcut o gaşcă şi mai mare, s-au legat noi prietenii şi au urmat zile de neuitat. Mai ales pentru ea. De ce? Pentru că în gaşca brăilenilor era un băiat, Victor, pe care l-a plăcut din prima clipă. Ce-i drept şi el pe ea, dar mai haios este felul în care a cucerit-o.

Jocul seducţiei a început într-o dimineaţă de plajă. Deşi ea şi trezitul foarte devreme nu erau prea buni prieteni, a reuşit să îşi îmbrace costumul de baie cu model marinaresc şi să-și arunce o rochiță lejeră de vară, care și-a găsit imediat locul, în momentul în care i-a atins trupul suplu și perfect. Celelate prietene erau gata, așteptând-o jos.

...

Photo ©Deviantart

 

3 comentarii:

Dacă există probabilitatea să ai chef de scris și comentat... Dă-i drumul :D