sâmbătă, 10 iulie 2010

Curcubeu Alb-Negru (III)

...   
    Și în loc să îi dea informația mult dorită, a făcut-o pe interesanta. A plecat la fete și împreună cu ele, în mare. Băieții le-au urmat. Vă imaginați cât de frumoase sunt clipele petrecute cu atâtea persoane, într-un loc unde adori să fii. S-au bălăcit, s-au stropit, s-au jucat, au făcut sărituri, unii au mai primit un picior din cauza aglomerației din apă, pentru că era aproape ora amiezei. Ea a încercat să îl evite. El a prins-o de picior, dar s-a cam trezit cu mâna goală. După ce apa a început să se răzbune pe pielea lor, făcându-i să pară niște murături, au ieșit. Comic a fost momentul când se băteau pe prosoape, pentru că nu toți au dorit să-și aducă unul. Cu prosop sau fără, fetele s-au dus în cameră, pentru că țineau la siluetă și nu doreau să mănânce, aveau iaurturi în cameră. Oricum toate erau foarte slabe, dar mereu o să existe în rândul lor mentalitatea: ”Trebuie să țin un regim continuu, și așa m-am îngrășat!”. Aiureli.

Revenind la a noastră domnișoara, mai băiețoasă de felul ei, a ales să meargă să mănânce cu băieții. Iaurt putea să mănânce acasă, dar omlete ca la mare nu. Sigura fată din grup, a început să se integreze. După atâta bălăceală și soare, nu mai era plicitisită. Acum începea adevărata aventură. Când a realizat unde era, s-a trezit la viață. Parcă dormise. Acum era iar ea. Plină de viață, mereu cu băieții, făcând lucruri pe care le considera unice. Așa îi plăcea să fie.

La terasă, toți și-au comandat omlete. După ce că era specialitatea casei, era și meniul zilei, iar pentru că era singura fată la o masă de unsprezece băieți – cinci din gașca ei, șase din cealaltă – a primit reducere la comanda ei. Asta da noroc. Băieții și-au luat bere, doar asta știau, și băuturi tari în club, dar așa e tinerețea, își stabilește propiile limite fără a se întreba dacă trupul le suportă, ea, apă plată cu lămâie. Și-a aprins o țigară. Știe că fumatul o omoară încet-încet, dar speră că o să se lase într-o zi. Fumează fără niciun sentiment de vinovăție, fără grabă. El deși nu stă aproape de ea la masă, se gândește că e ultima lui șansă.

...

Photo ©Deviantart

2 comentarii:

Dacă există probabilitatea să ai chef de scris și comentat... Dă-i drumul :D